Профилен фрезер

Нов

    справкаОбразD(mm)d(mm)L(mm)S(mm)R(mm)I(mm)НаличностЦенаВ количка
    765.402.11 Профилен фрезер101,3506510 1-4 седмици 68,08 лв c данък
    бр
    965.402.11 Профилен фрезер101,3508510 1-4 седмици 63,38 лв c данък
    бр